Bőrregeneráló arckezelés antioxidánsokkal és C- vitaminnal

Időtartam: 90 perc

Ára: 14.000 Ft

A felhasznált kozmetikumok az Ambrosia Botanicals saját márkás és gyártású termékei. Antioxidáns minden olyan molekula, amely képes semlegesíteni a szabad gyököket. Általában olyan molekulákról van szó, amelyek egy párosítatlan elektron mellett meglehetősen stabilak, így amint a szabad gyök felveszi elektronjukat, a láncreakció leáll. Lényegében olyanok, mint védőpajzsok, amelyek felfogják a szabad gyököket, még mielőtt esélyük lenne reagálni fontos biológiai molekulákkal.


Kezelés menete:

-Letisztítás: Eltávolítjuk a sminket, szennyeződéseket, egy különleges hidegen sajtolt növényi olajokkal készült arcolajjal, utána egy 10%- os gyümölcssavas hámlasztó vízzel áttöröljük a bőrt, ezután hidrodermabráziós vizes vákumos arctisztítást végzünk, mellyel mélyrétegű tisztítást tudunk elérni, a folyadék tejsavat tartalmaz, mely kíméletesen ugyanakkor hatékonyan távolítja el az elhalt szarusejteket, érzékeny bőrre is kivánlóan alkalmas, mintegy megnyitva a bőrt a hatóanyagok előtt.

- Gőzölés: Felpuhítjuk a bőrt levendula aromavizes gőzzel.

- Kíméletesen eltávolítjuk a miteszereket, aknékat.

- Nyugtató pakolás egy komplex összetételű krémpakolás mely lótuszvirág és ashwagandha por indiai ginzeng néven is ismert ashwagandha, az ayurvédikus hagyományok szerint, az energia helyreállítására használatos. Antioxidáns, regeneráló és tonizáló tulajdonságai miatt az ashwagandha por ideális összetevő az öregedésellenes bőrápoló készítményekbe, nedvesítők, nedvességmegkötők, zöld tea kivonatot tartalmaz. Késlelteti a bőr öregedését és a kollagénállomány a lebomlását, kiváló antioxidáns, bőrfeszesítő hatású, tonizáló, szabadgyökellenes, gyulladásgátló, következésképpen kivételes kozmetikai összetevőnek számít, valamint Tengeri algák és cink összetett keverékét a pattanások megelőzésére és mérséklésére, a faggyútermelésének szabályozására, valamint olasz szalmagyopár, és balzsamos szuhar illóolajok keverékét, fertőtlenítés, nyugtatás, gyulladáscsökkentés céljából.

- Hatóanyag bevitel: ultrahanggal hatóanyagokat juttatunk a bőr mélyebb rétegeibe az ultrahang a hallható hang felső határa fölött lévő rezgések gyűjtőneve, mindemellett egy indirekt kozmetikai készülék, amely a kezeléshez az elektromos energiát más energiaformává alakítja át (hanghatással működővé). A kozmetikában ezeket a hangokat úgy hozzák létre, hogy a kezelőfejben lévő speciális kristály az áram hatására rezegni kezd. Az eljárás azért olyan hatékony az UH készülékkel, mert általa a vízben és a zsírban oldódó nagyobb molekulájú hatóanyagokat is be tudjuk juttatni a bőrbe. A szövetekre is kedvező hatással van: itt fontos megemlíteni a mikromasszázst és az izmok lazulását. Az ultrahang kezelés során növekszik a kollagén képződés és a bőr regenerációjának mértéke, gyorsul a mikrocirkuláció, javulnak a sejtek életfunkciói, valamint intenzívebbé válik a hatóanyagok felszívódása is. A felhasznált hatóanyagok: elsősorban a bőr védelmi rétegének a helyreállítása a cél, a hidratáció fokozása, a hiányzó anyagok pótlása, antioxidánsok, esszenciális olajok, botanikai kivonatok, nedvesítők, nedvességmegkötők, vitaminok, aktív hatóanyagok, sejtjelző peptidek.

- Szemöldök szedés

- Szempilla, szemöldök festés

- Relaxációs arc nyak dekoltázsmasszázs 10%-os stabil MAP C -Vitamin erős antioxidáns hatással bír, feljavítja a bőr kinézetét, derűssé teszi az arcbőrünket, növeli a bőr hidratáltságát, serkenti a kollagén szintézisét, csökkenti a hiperpigmentációt és ferulinsavat, málnamag és áfonyamagolajból készült gyümölcsös illatú masszázskrémmel (30 perces relaxációs masszázst végzünk).