Történetünk

5 éve kezdtünk bele a hatóanyagok kutatásába, valamint kozmetikumaink fejlesztésébe.

A cél, olyan natúrkozmetikumok előállítása volt, melyek a bőr saját folyamatait megtámogatva, ugyanakkor látványos eredményeket ígérve egyedülállóan magas hatóanyagtartalommal készüljenek.

Elsődleges számunkra, hogy az alapanyagok szigorú szűrőn menjenek át, mind minőségben, mind hatásában mielőtt felhasználjuk őket. Ügyelünk arra, hogy megbízható beszállítóktól vásároljunk.

Termékpalettánk

ARCKRÉMEK
BŐVEBBEN
TONIKOK
BŐVEBBEN
ARCTISZTÍTÓK
BŐVEBBEN
SZÉRUMOK
BŐVEBBEN

Ambrosia Blog

Rólunk mondták

Szívesen és nagy örömmel használom az Ambrosia Botanicals termékeit. Kedvenceim: a Feszesítő Jázmin Szérum, estére pedig a Retinol Éjszakai Krém. Minden kiszerelés elég sokáig elég. Megnyugtató számomra, hogy csupa kitűnő hatóanyagot tartalmaznak és káros anyagoktól mentesek. Könnyen és gyorsan beszívódnak ez is lényeges számomra. Mindenkinek szívből ajánlom!

Lugosiné Bukovszky Alice

Nagyon szuper termékek! Teljes szívből merem ajánlani mindenkinek! Sok mindenre allergiás vagyok, de ezek a kozmetikumok nem ütötték ki a bőröm. Szinte mindegyik terméküket használtam már. A krémektől feszesebb lett a bőröm, kevésbé ráncos. Hálás vagyok, főleg az arcbőröm. Értékelés: 10/10 pont!

Szabó Irén

Amikor felkértetek, hogy véleményezzem a termékeket, megmondom őszintén teljes alkotói válságba kerültem. Végig gondoltam, milyen érzés is, amikor egyik, másik Ambrosia Botanicals terméket használom. Nos napokig tartó töprengésem közben arra jutottam, hogy az érzést, amit a bőröm tapasztal, nem tudom a megfelelő szavakba önteni. Ezt egyszerűen meg kell tapasztalni. Amit szavakkal leírhatok, az mindenképp az, hogy a termékek szenzációsak. Állaguk, illatuk és hatásuk is olyan, amit más terméknél még soha nem tapasztaltam. Ezek a kozmetikumok minden egyes molekulájukban megtestesítik azt, amit én a természetes arcápoló termékektől elvárok és elképzelek. Én csak ajánlani tudom mindenkinek, akinek fontos, hogy miképp törődik a bőrével, önmagával.

Nagy Csilla

Számomra az arcápoló készítményeknél nagyon fontos a minőség, tartalom, az összetevők és, hogy teljesen természetesek legyenek!!! Ezeket az elvárásokat maximálisan megtaláltam az Ambrosia Botanicals termékeiben. Szinte minden terméket kipróbáltam már és amióta ezeket használom mondhatom, hogy fiatalabbnak látszom, mint 15 éve…a bőröm kisimult, letisztult, feltöltődött.

Pataki Magdolna

Lassan öt éve tesztelem az Ambrosia Botanicals termékeit és imádja őket a bőröm! Micsoda változás volt, amikor először kipróbáltam. Alig akartam elhinni, annyira látványos volt, ahogy megszépült a bőröm. Korábban is odafigyeltem a bőrápolásra, de ég és föld volt a különbség. Összehúzódtak a pórusaim, kisimult a bőröm. Éreztem, hogy feltöltik a bőrt, nem csak réteget képeznek rajta. Már a kezdetben fantasztikusak voltak a termékek, de a folyamatos fejlesztést követően egyre változatosabbak lettek. Kipróbáltam krémeket, szérumokat, amelyek valójában látványos eredményeket értek el. És még az illatélmény is csúcs, öröm felvinni az arcomra a termékeket, érződik bennünk a természet!

Hofstädter Katalin