Retinol hydrolifting arckezelés

Időtartam: 75 perc

Ára: 14.000 Ft

A felhasznált kozmetikumok az Ambrosia Botanicals saját márkás és gyártású termékei.


Kezelés menete:

- Letisztítás: Eltávolítjuk a sminket, szennyeződéseket, egy különleges hidegen sajtolt növényi olajokkal készült arcolajjal, utána egy Polihidroxisavas hámlasztó vízzel áttöröljük a bőrt, ezután hidrodermabráziós vizes vákumos arctisztítást végzünk, mellyel mélyrétegű tisztítást tudunk elérni, a folyadék tejsavat tartalmaz, mely kíméletesen ugyanakkor hatékonyan távolítja el az elhalt szarusejteket, érzékeny bőrre is kivánlóan alkalmas, mintegy megnyitva a bőrt a hatóanyagok előtt. A felhasznált hatóanyagok: esszenciális olajok, botanikai kivonatok, nedvesítők, nedvességmegkötők, vitaminok, aktív hatóanyagok, sejtjelző peptidek.

- Szemöldök szedés

- Szempilla, szemöldök festés

- Rádiófrekvenciás kezelés: Az életkor előrehaladtával a kollagént, elasztint és más proteineket termelő fibroblast sejtek aktivítása fokozatosan csökken. Ennek hatására a bőr egyre inkább elveszíti feszességét és rugalmasságát, a finom vonalak ráncokká mélyülnek és a bőr lazává, megereszkedetté válik. A folyamatot szerencsére megállíthatjuk, sőt vissza is fordíthatjuk. Fejlett rádiófrekvenciás technológiával az energia egyenletes területen melegíti az irhát és a bőralját, miközben a bőrfelület hőmérséklete alig nő, melynek hatására a kollagén rostok spontán összehúzódnak, mely azonnali bőrfeszesítő hatást eredményez. Hosszabb távon a kollagénrostok törései mentén a sejtek (fibroblastok) aktivizálódnak, elindul kollagén és elasztin újratermelődés. Az arc fokozatosan visszanyeri rugalmasságát, a ráncok mélysége csökken, új, csodálatosan fiatalos ragyogást adva az arcnak. Természetes arcfiatalítás mellékhatások nélkül, a bőrfelszín védelme érdekében egy természetes hidegen sajtolt növényi olajokból készült, kovasav tartalmánál fogva kötőszövet erősítő marcipános szilvamagolajzselét használunk.


A kezelés előnyei:

Természetes arcfiatalítás mellékhatások nélkül

Halványítja és természetesen feltölti a felszíni ráncokat

Rendszeres használatával megelőzhető a ráncok kialakulása

Beindul a kollagén és elasztin újra termelődés

Fájdalom mentes kezelés

Bőr azonnal feszesebb, tömörebb és ragyogóbb lesz

Egyaránt kezelhető vele arc, nyak, toka

Ideális esemény előtti kényeztető kezelés


- Anti-age maszk arc-nyak dekoltázs: Komplex összetételű krémpakolás, mely lótuszvirág és ashwagandha por indiai ginzeng néven is ismert ashwagandha, az ayurvédikus hagyományok szerint, az energia helyreállítására használatos. Antioxidáns, regeneráló és tonizáló tulajdonságai miatt az ashwagandha por ideális összetevő az öregedésellenes bőrápoló készítményekbe, nedvesítők, nedvességmegkötők, zöld tea kivonatot tartalmaz. Késlelteti a bőr öregedését és a kollagénállomány a lebomlását, kiváló antioxidáns, bőrfeszesítő hatású, tonizáló, szabadgyökellenes, sejtkommunikáló, izomlazító peptideket tartalmazó bőrfeszesítő öregedésgátló pakolás, 3 molekulaméretű hialuronsav tartalmú, 20 perc hatóidővel.

- Facelift masszázs 4% mikrokapszulázott retinollal. Öregedésgátló hatások : Ha a bőr öregedéséről van szó, a kollagén kiemelkedő szerepet játszik. Úgy viselkedik, mint a sátor rudak, a sátorban, amelyek biztosítják, hogy a sátorszövet szép és szilárd legyen. A szérumokból / hidratáló krémekből a kollagén bejutása nem működik. Olyan ez, mintha oszlopokat dobnánk a földön egy dülöngélő sátorba, és remélnénk, hogy az oszlopok varázsütésre a megfelelő helyre kerülnek és felállítsák a sátrat, túl nagy molekulák nem képesek a bőrbe jutni. Kettős hatású a retinol az egyik, hogy a lehető legjobban megőrizze a bőrben lévő kollagént, a másik pedig , hogy a bőrben az irhában lévő fibroblaszt sejteket stimulalja ,hogy termeljenek kollagént. Az előbbi megakadályozza a ráncokat és feszesíti a bőrt az utóbbiaknak esélye van a meglévő károk egy részének kijavítására. A mikrokapszulázott retinol igen stabil és képes a bőr melyebb rétegeiben kifejteni hatását. A Természetes Facelift az arc teljes izomzatának manuális átdolgozásán alapuló komplex anti age és arckorrekciós hatású eljárás. Speciális manuális terápia mellyel a csontokra letapadt izmokat mobilizáljuk, a speciális mozdulatok megemelik az arckontúrt, a kötőszövet erősödik, fokozódik a bőr hidratációja.