Felszívódó Protein szálas Lifting kezelés

Időtartam: 60 perc

Ára: 16.000 Ft

A felhasznált kozmetikumok az Ambrosia Botanical saját márkás és gyártású termékei.


Kezelés menete:

– Letisztítás: Eltávolítjuk a sminket, szennyeződéseket, egy különleges hidegen sajtolt növényi olajokkal készült arcolajjal, utána egy Polihidroxisavas hámlasztó vízzel áttöröljük a bőrt, ezután hidrodermabráziós vizes vákumos arctisztítást végzünk, mellyel mélyrétegű tisztítást tudunk elérni, a folyadék tejsavat tartalmaz, mely kíméletesen ugyanakkor hatékonyan távolítja el az elhalt szarusejteket, érzékeny bőrre is kiválóan alkalmas, mintegy megnyitva a bőrt a hatóanyagok előtt.

– Felhelyezzük a Protein szálakat a bőrre, aktiváljuk a szérummal, majd a bőrbe masszírozzuk.

A termék hidrolizált formában tartalmazza a hatóanyagok nagyrészét, főleg a proteineket és fehérjéket. Mivel ezeket az óriásmolekulákat nehéz beépíteni a kozmetikai termékekbe, ezért a gyártók a nagyobb fehérjéket „összetörik”, ezt víz segítségével teszik, vagyis hidrolizálják. A mikrofehérjék molekulatömege alacsony, ezáltal képesek könnyen áthatolni a bőr felső rétegein.

TARTALMAZ

Hydrolyzed Vegetable Protein: Egy vízben oldódó, kozmetikai minőségű rizsből kivont növényi fehérje, amely gazdag a bőr számára hasznos aminosavakban. Segíti a felhám nedvesség megtartását, hidratálását.

Hydrolyzed Collagen: Tengeri halból kivont hidrolizált kollagén-Marine Collagen. Fehérjékben és poliszacharidokban (cukormolekulákban) gazdag hatóanyag. A kollagén jellemzője, hogy a bőr felszínén egy finom filmréteget hoz létre, főleg a poliszacharid tartalmának köszönhetően. Ez a filmréteg akadályozza meg a bőr vízvesztését, dehidratációját. A kollagén vízmegkötő és tartó képessége optimális, ezáltal a bőr hidratációját, teltségét is biztosítja.

Silk extract: A hidrolizált selyemprotein a selyemlepkék gubójából készül. (Természetesen a selyemhernyók ilyenkor már nincsenek a gubóban!) A gubóból vonják ki azokat a fehérjemolekulákat, amelyek nagyon hasonlóak az emberi bőr fehérjéihez. A fehérjemolekulák természetes formájukban óriásmolekulák, ún. makromolekulák, mivel sok száz vagy ezer alapegységből (aminosavakból és oligopeptidekből) épülnek fel. Ahhoz, hogy áthatoljon a bőrön hidrolizálják.

CENTELLA ASIATICA (Gotu Kola) Kivonat: Pentaciklusos triterpenoidokat tartalmaz, beleértve az asiaticozidot, a brahmosidot, az asiaticsavat és a brahminsavat (madecassic sav), irritált és érzékeny bőrre nyugtató, gyulladáscsökkentő hatású. Jelentős antioxidáns, fontos szerepet játszik a reaktív oxigén fajták aktivitásának csökkentésében. Triterpén összetevőinek betudhatóan stimulálja a kollagén szintézist, öregedésgátló, bőrfeszesítő, anti-aging hatását in vivo tanulmányok támasztják alá.

Hydrolyzed Swiftlet Extract: Mi is pontosan az a swiftlet extract, azaz fecskefészek kivonat? A fecske (általában a szalangána és a fényes szalangána) fészkéből nyert kivonat. A fecskenyál természetes forrása az EGF-nek, vagyis az epidermális növekedési faktornak. A hatóanyag egyik japán gyártója szerint a fecskefészek kivonat támogatja a bőr barrier funkcióját, felgyorsítja a sebgyógyulást, és segít abban, hogy a bőr rugalmas, egészséges és fiatalos maradjon. Természetesen Európában is engedélyezett hatóanyag, állatkísérletektől mentes!

Fő összetevői: EGF-Epidermális Növekedési Faktor,fehérje, különféle aminosavak (18 féle), cukrok, szerves savak, szabad aminosavak.

Oligopeptide-1,-2: Egy különleges új generációs peptid-féle, népszerű anti-aging összetevő, mely arra hivatott, hogy szinte teljes mértékben leutánozza az EGF-et (Epidermal Growth Factor), vagyis az Epidermális Növekedési Faktor-t. Az a növekedési faktor egy olyan természetben előforuló fehérje, melynek, az orvostudományban is fontos szerepe van, felfedezője 1986-ban Nobel díjat kapott érte. Jótékony hatása miatt kozmetikaiparban is helyet kapott. Serkenti a sejtek osztódását és szaporodását, a ráncokat feltölti, serkenti a kollagén termelést.  Gyorsítja a sebgyógyulást, csökkenti a hegesedést, bőrmegújító hatású. Tehát az Oligopeptide-1,-2 hatása szinte teljes mértékben ugyanaz, mint az EGF-é.

Ezután Ultrahanggal és a szérummal hatóanyagokat juttatunk a bőr mélyebb rétegeibe. Az ultrahang a hallható hang felső határa fölött lévő rezgések gyűjtőneve, mindemellett egy indirekt kozmetikai készülék, amely a kezeléshez az elektromos energiát más energiaformává alakítja át (hanghatással működővé). A kozmetikában ezeket a hangokat úgy hozzák létre, hogy a kezelőfejben lévő speciális kristály az áram hatására rezegni kezd. Az eljárás azért olyan hatékony az UH készülékkel, mert általa a vízben és a zsírban oldódó nagyobb molekulájú hatóanyagokat is be tudjuk juttatni a bőrbe. A szövetekre is kedvező hatással van: itt fontos megemlíteni a mikromasszázst és az izmok lazulását. Az ultrahang kezelés során növekszik a kollagén képződés és a bőr regenerációjának mértéke, gyorsul a mikrocirkuláció, javulnak a sejtek életfunkciói, valamint intenzívebbé válik a hatóanyagok felszívódása is.

– Facelift masszázs: Speciális manuális terápiát alkalmazunk, a csontokra letapadt izmokat aktivizáljuk. speciális mozdulatok megemelik és felhúzzák az arcközepet, visszahúzódik a toka, az áll és az arckontúrok is határozottabbá formálódnak. A homlokizomzat megemelésével a szemhéj és a szemöldök vonala is feljebb kerül. Fölötte a bőr kisimul és az arcvonások élesebbé válnak. A technika eredményeképpen a kötőszövetek is erősödnek, nő a bőr rugalmassága és fokozódik a szövetek hidratációja.