Pecsétmasszázs arc-nyak-dekoltázs

Időtartam: 60 perc

Ára: 14.000 Ft

A felhasznált kozmetikumok az Ambrosia Botanical saját márkás és gyártású termékei.


Kezelés menete:

- Letisztítás: Eltávolítjuk a sminket, szennyeződéseket, egy különleges hidegen sajtolt növényi olajokkal készült arcolajjal, utána egy Polihidroxisavas hámlasztó vízzel áttöröljük a bőrt, ezután hidrodermabráziós vizes vákumos arctisztítást végzünk, mellyel mélyrétegű tisztítást tudunk elérni, a folyadék tejsavat tartalmaz, mely kíméletesen ugyanakkor hatékonyan távolítja el az elhalt szarusejteket, érzékeny bőrre is kivánlóan alkalmas, mintegy megnyitva a bőrt a hatóanyagok előtt.

- Hatóanyag bevitel: Ultrahanggal hatóanyagokat juttatunk a bőr mélyebb rétegeibe. Az ultrahang a hallható hang felső határa fölött lévő rezgések gyűjtőneve, mindemellett egy indirekt kozmetikai készülék, amely a kezeléshez az elektromos energiát más energiaformává alakítja át (hanghatással működővé). A kozmetikában ezeket a hangokat úgy hozzák létre, hogy a kezelőfejben lévő speciális kristály az áram hatására rezegni kezd. Az eljárás azért olyan hatékony az UH készülékkel, mert általa a vízben és a zsírban oldódó nagyobb molekulájú hatóanyagokat is be tudjuk juttatni a bőrbe. A szövetekre is kedvező hatással van: itt fontos megemlíteni a mikromasszázst és az izmok lazulását. Az ultrahang kezelés során növekszik a kollagén képződés és a bőr regenerációjának mértéke, gyorsul a mikrocirkuláció, javulnak a sejtek életfunkciói, valamint intenzívebbé válik a hatóanyagok felszívódása is. A felhasznált hatóanyagok: esszenciális olajok, botanikai kivonatok, nedvesítők, nedvességmegkötők, vitaminok, aktív hatóanyagok, sejtjelző peptidek, izomlazító peptidek, retinol.

- Facelift masszázs: Természetes Facelift az arc teljes izomzatának manuális átdolgozásán alapuló komplex anti age és arckorrekciós hatású eljárás, speciális manuális terápiát alkalmazunk, a csontokra letapadt izmokat aktivizáljuk. A speciális mozdulatok megemelik és felhúzzák az arcközepet, visszahúzódik a toka, az áll és az arckontúrok is határozottabbá formálódnak. A homlokizomzat megemelésével a szemhéj és a szemöldök vonala is feljebb kerül. Fölötte a bőr kisimul és az arcvonások élesebbé válnak. A technika eredményeképpen a kötőszövetek is erősödnek, nő a bőr rugalmassága és fokozódik a szövetek hidratációja.

- Pecsétmasszázs: A Pecsétmasszázs egy új, exkluzív masszázs fajta, amely meleg illatos olajjal, és gőzölgő hatóanyag “pecsétekkel” történik. A kellemes relaxáló kezelés alatt a bőr feltöltődik hidratáló és öregedést gátló hatóanyagokkal, és hosszan tartó, bársonyos bőrt eredményez. A kezelés során tiszta, 100%-os gyógynövényekkel megtöltött kis “pecsétek” hatóanyagait juttatjuk be meleg gőz segítségével, a bőr mélyebb rétegeibe. Ezekkel a kis hatóanyag-pecsétekkel, valamint személyre szabott hatóanyagokkal alaposan megmasszírozzuk az arcot és a dekoltázst.


A kezelés lépései: 

Első lépésben alapos letisztítás, peelingezés, mely eltávolítja a szennyeződéseket, és az elhalt szarusejteket. Személyre szabott hatóanyagos manuális masszázs, kizárólag növényi vajak, olajok, illóolajok használatával, probléma specifikusan. Miután arcbőrünk felpuhult, és kellemesen ellazultunk, a bőrtípusunknak megfelelő pecséttel speciális arcmasszázst kapunk. A gyógynövényes pecsét hatóanyagai bejutnak bőrünk mélyebb rétegeibe, ahol kifejtik hatásukat. A kezelés hatására az alsóbb sejtrétegek anyagcseréje felgyorsul, a sejtek több oxigénhez jutnak, javul az öntisztulási folyamat, és a vérkeringés. Bőrünk méregtelenedik, a kollagén képződés megindul, így bőrünk újra hidratált lesz, és visszanyeri rugalmasságát, fiatalosságát, üdeségét.