Rólunk

Sólyom Brigitta

Kozmetikus, Biokozmetikus

20 éve dolgozom kozmetikusként, 5 éve biokozmetikusként. A mai napig gyakorló szakemberként végzek bőrgyógyító, regeneráló, bőrfiatalító kezeléseket a saját szalonomban. 5 évvel ezelőtt egy hatóanyagelemző és egy professzionális kozmetikumkészítő kurzus elvégzése után elvi kérdéssé vált számomra milyen minőségű, hatásmechanizmusú alapanyagokat kívánok felhasználni munkám során.

Gyakorló kozmetikusként nap mint nap szembesültem azzal a ténnyel, hogy a bőrproblémák nagy százaléka a nem megfelelő kozmetikumok használatából ered. Kompromisszumokat nem ismerve köteleződtem el egy sajátmárkás natúrkozmetikumpaletta megalkotása mellett. Szenvedélyesen kutatom a legújabb hatóanyagokat, szinergiákat. Hiszem, hogy hatásos és látványos eredményeket az összetevők gondos kiválasztása, tesztelése, az eredmények értékelése és ellenőrzése hozhat. A kozmetika vendégei ebben a folyamatban segítségemre vannak.

Számomra az Ambrosia Botanicals kozmetikumai nem csupán kozmetikumok, hanem több év napi szintű szenvedélyes alkotásának eredményei. Életem esszenciái.

Sólyom Bernadett

Vegyész

Az Ambrosia Botanicals termékeinek szakszerű gyártásáért felelős személye. Egyetemi tanulmányaim során vegyész diplomát szereztem.

Célom, hogy termékeink a legjobb minőségben kerüljenek vásárlóinkhoz. Feladatom, hogy figyelemmel kísérjem az alapanyagok útját a termékek elkészítésének végéig és egészen a késztermék csomagolásáig. Évek óta odafigyelek arra, hogy természetes készítményeket használjak a bőrápolási rutinom során. Hiszem, hogy olyan termékeket gyártunk, amelyek ápolják a bőrt és a lelket is egyaránt.

Másik szenvedélyem a sminkelés, ami már tini koromban vonzott, de 2020-ban született meg bennem a döntés, hogy nekem ezt kell tanulnom és nagyon szeretnék ezzel foglalkozni.

Sikeresen végeztem Eva Fabian Makeup Academy fél éves sminkes képzésén és minden percét élveztem. Jelenleg az Ambrosia Botanicals Referencia Szalon sminkeseként dolgozom. A jövőben tervezem a saját natúr sminktermékeink megalkotását.