Cryo-, Thermo mélyhidratáló anti-age kezelés

Időtartam: 75 perc

Ára: 15.000 Ft

Kezelés menete:

-Letisztítás: 

Eltávolítjuk a sminket, szennyeződéseket, egy különleges hidegen sajtolt növényi olajokkal készült arcolajjal, utána egy Polihidroxisavas hámlasztó vízzel áttöröljük a bőrt, ezután hidrodermabráziós vizes vákuumos arctisztítást végzünk, mellyel mélyrétegű tisztítást tudunk elérni, a folyadék tejsavat tartalmaz, mely kíméletesen ugyanakkor hatékonyan távolítja el az elhalt szarusejteket, érzékeny bőrre is kiválóan alkalmas, mintegy megnyitva a bőrt a hatóanyagok előtt.


-Ezután Radiófrekvenciás kezelést végzünk


Rádiófrekvenciás kezelés : Az életkor előrehaladtával a kollagént, elasztint és más proteineket termelő fibroblast sejtek aktivítása fokozatosan csökken. Ennek hatására a bőr egyre inkább elveszíti feszességét és rugalmasságát, a finom vonalak ráncokká mélyülnek és a bőr lazává, megereszkedetté válik. A folyamatot szerencsére megállíthatjuk, sőt vissza is fordíthatjuk. Fejlett rádiófrekvenciás technológiával az energia egyenletes területen melegíti az irhát és a bőralját, miközben a bőrfelület hőmérséklete alig nő, melynek hatására a kollagén rostok spontán összehúzódnak, mely azonnali bőrfeszesítő hatást eredményez. Hosszabb távon a kollagénrostok törései mentén a sejtek (fibroblastok) aktivizálódnak, elindul kollagén és elasztin újratermelődés. Az arc fokozatosan visszanyeri rugalmasságát, a ráncok mélysége csökken, új, csodálatosan fiatalos ragyogást adva az arcnak. Természetes arcfiatalítás mellékhatások nélkül, a bőrfelszín védelme érdekében egy természetes hidegen sajtolt növényi olajokból készült, kovasav tartalmánál fogva kötőszövet erősítő illatos olajzselét használunk.


A hőmérséklet változással járó hideg-meleg terápia az indirekt elektrokozmetikai módszerek közé tartozik, így közvetlen elektromos inger nem éri a bőrt. Így azon vendégeknél is alkalmazható, akiknek valamely egészségügyi probléma miatt a direkt áramhatásokkal együtt járó kezeléseket nélkülözniük kell.


-Hideg- meleg terápiás kezelés

 

Meleg kezelés hatása a bőrre

a bőrfunkciók élénkítésére

lokális vérkeringés javítására

vérbőség fokozására

hatóanyag bevitelre (zsírban és vízben oldódó hatóanyagok)

ráncok kezelésére

öregedési folyamatok késleltetésére

 

Hideg kezelés hatása a bőrre

ödéma csökkentés pl. szem alatti táskák

bőrnyugtatás irritációra vagy kivörösödésre hajlamos bőröknél

hajszálerek összehúzása rozácea esetén

érfalerősítés, hideg-meleg hatások változtatásával

 

Az arcvasaló különböző hőmérsékleten (18 – 44 °C-ig) fejti ki hatását. Elve a hatóanyag csapda effektus. A hideg-meleg terápia a hatóanyagok mélyre ható felszívódását és tartós hatását segíti elő. A kezelőfej megosztott hideg-meleg oldallal rendelkezik, melyet váltogatva érintjük a bőrfelülethez.


– Szemöldök szedés

– Szempilla, szemöldök festés


-Facelift masszázs: Természetes Facelift az arc teljes izomzatának manuális átdolgozásán alapuló komplex anti-age és arckorrekciós hatású eljárás. Speciális manuális terápia mellyel a csontokra letapadt izmokat mobilizáljuk, a speciális mozdulatok megemelik az arckontúrt, a kötőszövet erősödik, fokozódik a bőr hidratációja.


-Alginát anti-age arcmaszk 15 perc hatóidővel.