Fátyolmaszk készítő csomag

(1 értékelés)
 • 9 790 Ft

Kívánságlistára teszem

Összehasonlítom

Nettó: 9 790 Ft

Elérhetőség: Készleten

Gyártó: Ambrosia Botanicals

Cikkszám: MASK01

Címkék:  Fátyolmaszkkészítőcsomag

LEÍRÁS

A csomag tartalma: 1 db 30 ml-es Facelift Peptide Szérum, 1 db 100 ml-es Damaszkuszi Rózsavíz, 8 db tömörített lapmaszk.

A csomag tartalmaz minden szükséges alapanyagot, amivel elkészítheted otthon a saját fátyolmaszkod. A fátyolmaszkok a koreai szépségipar egyik legnagyobb innovációja és a bőrápolási rutinok tökéletes kiegészítői. A fátyolmaszkok úgy működnek, hogy egy védőréteget képeznek a bőrön és tulajdonképpen bezárják a bőrbe a hatóanyagokat és a nedvességet. A fátyolmaszk segítségével könnyen bejutatthatjuk a hatóanyagokban koncentrált Facelift Peptide szérumot, amely a bőröregedés jeleinek csökkentését, a környezeti tényezők elleni védelmet, a kollagéntermelés serkentését, a bőr feszességét és hidratációját az arc általános megjelenésének javítását célozza meg. A csomag nagyon gazdaságos, hiszen 8 db fátyolmaszk készíthető belőle.
A szérumot kölün is használhatod a bőrápolási rutinod részeként.

A termékek külön-külön is megvásárolhatóak a webáruházban.

  További információkat a termékleírásoknál találsz:

 • Facelift Peptide Serum Szérum
 • Damask Rose Water - Damaszkuszi Rózsavíz
 • Tömörített lapmaszk 8 db

 • Fátyolmaszk elkészítése: Alaposan mosd meg a kezed. Bontsd ki a tömörített lapmaszkot, majd helyezd a tenyeredbe. Nyomj rá két pipettányi szérumot és két kupaknyi rózsavízet. Ha a lapmaszk megszívta magát, bontsd szét és helyezd fel az arcodra. 15-20 percig hagyd rajta.

  HASZNÁLAT

  Alapos arctisztítást követően használd a fátyolmaszkot. 15-20 percig hagyd rajta.

  FONTOS

  Az Ambrosia Botanicals Kozmetikumok nem tekinthetők gyógyhatású készítményeknek, és nem alkalmasak betegségek kezelésére vagy azok megelőzésére. Használatuk nem helyettesíti a gyógykezelést, illetve a szakszerű orvosi ellátást. A weboldalon feltüntetett információk nem  az Ambrosia Botanicals kutatásain alapulnak, hanem egyrészt az egyes kozmetikumokban felhasznált összetevőkről a nemzetközi tudományos szakirodalomban elérhető megállapításokon, mérési és kutatási eredményeken. Másrészt  az Ambrosia Botanicals tesztelésén, valamint a kozmetikumokat használó vásárlók tapasztalatain és visszajelzésein. Harmadrészt pedig az alapanyagokat beszállító partnereinktől kapott adatokon. A honlapon található információk tájékoztató és ismeretterjesztő jellegűek, nem az OÉTI, illetve az Országos Gyógyszerészeti Intézet (OGYI) szakvéleményei. Betegséggel kapcsolatban kérje orvosa vagy gyógyszerésze szakvéleményét!

  Vélemények

  Gyovai-Döme Bernadett - 2023. 10. 20.

  Sosem használtam korábban maszkot, de a szérumot magában már igen, gondoltam kipróbálom. Nagyon jól tettem, tökéletes! Egy matchás arcpakolás után , teljes kényeztetés. Nem bonyolult, csak pár pipetta a szérumból, és pár kupak rózsavíz. A rózsavíz nem csak tápláló hanem az illata is szuper!

  Értékeld

  Lépj be vagy regisztrálj az értékelés íráshoz