Hialuron filler tisztító és mélyhidratáló kezelés

Időtartam: 90 perc

Ára: 18.000 Ft

Kezelés menete:

-Letisztítás: Eltávolítjuk a sminket, szennyeződéseket, egy különleges hidegen sajtolt növényi olajokkal készült arcolajjal, utána egy Polihidroxisavas hámlasztó vízzel áttöröljük a bőrt, ezután hidrodermabráziós vizes vákuumos arctisztítást végzünk, mellyel mélyrétegű tisztítást tudunk elérni, a folyadék tejsavat tartalmaz, mely kíméletesen ugyanakkor hatékonyan távolítja el az elhalt szarusejteket, érzékeny bőrre is kiválóan alkalmas, mintegy megnyitva a bőrt a hatóanyagok előtt.


-Aromaterápiás gőzölés

-Manuális tisztítás

-Plazma ózonos fertőtlenítés

-Spirulina alginát nyugtató maszk

-Ultrahangos hatóanyagbevitel


Következő lépésként felodjuk a hialuron film lapokat az aktivátor szérumban, ecsettel a bőrre felvisszük és ultrahanggal a bőr mélyebb rétegeibe juttatjuk.


Tartalmaz:

Hydrolyzed Collagen: Tengeri halból kivont kismolekulájú hidrolizált kollagén-Marine Collagen. Fehérjékben és poliszacharidokban (cukormolekulákban) gazdag hatóanyag. A kollagén jellemzője, hogy a bőr felszínén egy finom filmréteget hoz létre, főleg a poliszacharid tartalmának köszönhetően. Ez a filmréteg akadályozza meg a bőr vízvesztését, dehidratációját. A kollagén vízmegkötő és tartó képessége optimális, ezáltal a bőr hidratációját, teltségét is biztosítja.


Hialuronsav:Biotechnológiai úton glükózból, szójapeptonból és élesztőből állítják elő. A hialuronsav a kötőszövet fontos alkotóeleme. Magas vízmegkötő és megtartó képessége növeli a kötőszövet hidratáltságát. Alkalmazásával a bőr kisimult, hosszú ideig hidratált és tónusos lesz. Intenzív feszesítő hatást érhetünk el a fáradt, petyhüdt, vízhiányos bőr ápolásában. A szuper alacsony molekulatömegű hialuronsav (8-15 kDA) penetrációja (áthatolása) a bőrön keresztül sokkal hatékonyabb, mint a kis, közép és nagy molekulatömegű változatoké. A nagy molekulatömegű hialuronsav (800-1200 kDA) hosszabb távon tárolja a vízet, csökkenti a transzepidermális (a bőr hámrétegén távozó) vízveszteség mértékét. Ultrahanggal hatóanyagokat juttatunk a bőr mélyebb rétegeibe az ultrahang a hallható hang felső határa fölött lévő rezgések gyűjtőneve, mindemellett egy indirekt kozmetikai készülék, amely a kezeléshez az elektromos energiát más energiaformává alakítja át (hanghatással működővé). A kozmetikában ezeket a hangokat úgy hozzák létre, hogy a kezelőfejben lévő speciális kristály az áram hatására rezegni kezd. Az eljárás azért olyan hatékony az UH készülékkel, mert általa a vízben és a zsírban oldódó nagyobb molekulájú hatóanyagokat is be tudjuk juttatni a bőrbe. A szövetekre is kedvező hatással van: itt fontos megemlíteni a mikromasszázst és az izmok lazulását. Az ultrahang kezelés során növekszik a kollagén képződés és a bőr regenerációjának mértéke, gyorsul a mikrocirkuláció, javulnak a sejtek életfunkciói, valamint intenzívebbé válik a hatóanyagok felszívódása is. 


A felhasznált hatóanyagok: esszenciális olajok, botanikai kivonatok, nedvesítők, nedvességmegkötők, vitaminok, aktív hatóanyagok, sejtjelző peptidek


– Szemöldök szedés

– Szempilla, szemöldök festés

-Facelift masszázs: Természetes Facelift az arc teljes izomzatának manuális átdolgozásán alapuló komplex anti-age és arckorrekciós hatású eljárás. Speciális manuális terápia mellyel a csontokra letapadt izmokat mobilizáljuk, a speciális mozdulatok megemelik az arckontúrt, a kötőszövet erősödik, fokozódik a bőr hidratációja.