Hydra beauty anti-age kezelés

Időtartam: 75 perc

Ára: 17.000 Ft

Az AquaClean technológia erőteljes, vákuummal kombinált speciális tipje nem csupán hámlaszt, de egyidőben hidrodermabráziót és mély rétegű bőrtisztítást is végez.

A forradalmi fejlesztésű tip körsugaras, radial alakban juttatja a tisztító folyadékot a bőrre, bentről kifelé, hogy feloldja a szennyeződéseket, az elhalt hámsejteket, a faggyút és a komedót, a több fokozatban állítható erősségű vákuum ezután tökéletesen eltávolít minden felesleget.


Felhasználási terület:
Bőrtisztítás, pórustisztítás, elhalt hámsejtek, komedók eltávolítása, bőrlégzés és vérkeringés fokozása, bőrtextúra javítása, hámlasztó kezelések és hatóanyagbevitel.


Kezelés menete:

Először letisztítjuk a bőrt, dupla tisztítással, olajos és géles tisztítóval.

1. lépés – kíméletes tisztítás

Tejsavval távolítja el kizárólag az elhalt hámsejteket, emiatt a legérzékenyebb bőrökön is biztonsággal alkalmazható.

2. lépés – intenzív T-zóna kezelés

Természetes Szalicilsavval fűzfakéreg kivonattal, Laminaria alga, cink szulfát, és niacinamid oldat keveréke távolítja el az elhalt hámsejteket, faggyút, komedókat. Nyugtatja az szeborreás területeket, csökkenti a faggyútermelést, megkönnyíti a manuális tisztítást.

3. lépés – hidratálás és tápanyagbevitel 

Az oldat tápanyagai és hidratáló összetevői mélyen a bőr mélyére penetrálnak és hosszantartó hidratálást biztosítanak. Hialuronsavval, sejtjelző peptidekkel, damaszkuszi rózsavízzel.


Rádiófrekvenciás kezelés  Az életkor előrehaladtával a kollagént, elasztint és más proteineket termelő fibroblast sejtek aktivitása fokozatosan csökken. Ennek hatására a bőr egyre inkább elveszíti feszességét és rugalmasságát, a finom vonalak ráncokká mélyülnek és a bőr lazává, megereszkedetté válik. A folyamatot szerencsére megállíthatjuk, sőt vissza is fordíthatjuk. Fejlett rádiófrekvenciás technológiával az energia egyenletes területen melegíti az irhát és a bőralját, miközben a bőrfelület hőmérséklete alig nő, melynek hatására a kollagén rostok spontán összehúzódnak, mely azonnali bőrfeszesítő hatást eredményez. Hosszabb távon a kollagénrostok törései mentén a sejtek (fibroblastok) aktivizálódnak, elindul kollagén és elasztin újratermelődés. Az arc fokozatosan visszanyeri rugalmasságát, a ráncok mélysége csökken, új, csodálatosan fiatalos ragyogást adva az arcnak. Természetes arcfiatalítás mellékhatások nélkül, a bőrfelszín védelme érdekében egy természetes hidegen sajtolt növényi olajokból készült, kovasav tartalmánál fogva kötőszövet erősítő illatos olajzselét használunk.


A kezelés előnyei:

Természetes arcfiatalítás mellékhatások nélkül

Halványítja és természetesen feltölti a felszíni ráncokat

Rendszeres használatával megelőzhető a ráncok kialakulása

Beindul a kollagén és elasztin újra termelődés

Fájdalom mentes kezelés

Bőr azonnal feszesebb, tömörebb és ragyogóbb lesz

Egyaránt kezelhető vele arc, nyak, toka

Ideális esemény előtti kényeztető kezelés


-Facelift masszázs: Természetes Facelift az arc teljes izomzatának manuális átdolgozásán alapuló komplex anti-age és arckorrekciós hatású eljárás. Speciális manuális terápia mellyel a csontokra letapadt izmokat mobilizáljuk, a speciális mozdulatok megemelik az arckontúrt, a kötőszövet erősödik, fokozódik a bőr hidratációja.

-Anti-age alginát maszk 15 perc hatóidővel