Oxigénes hidratáló és bőrregeneráló kezelés

Időtartam: 60 perc

Ára: 13.000 Ft

A felhasznált kozmetikumok az Ambrosia Botanicals saját márkás és gyártású termékei.


Kezelés menete:

– Letisztítás: Eltávolítjuk a sminket, szennyeződéseket, egy különleges hidegen sajtolt növényi olajokkal készült arcolajjal, utána egy Polihidroxisavas hámlasztó vízzel áttöröljük a bőrt, ezután hidrodermabráziós vizes vákumos arctisztítást végzünk, mellyel mélyrétegű tisztítást tudunk elérni, az elhalt szarusejtek eltávolításával, megnyitjuk a bőrt a hatóanyagok előtt.

– Hatóanyag bevitel: ultrahanggal hatóanyagokat juttatunk a bőr mélyebb rétegeibe az ultrahang a hallható hang felső határa fölött lévő rezgések gyűjtőneve, mindemellett egy indirekt kozmetikai készülék, amely a kezeléshez az elektromos energiát más energiaformává alakítja át (hanghatással működővé). A kozmetikában ezeket a hangokat úgy hozzák létre, hogy a kezelőfejben lévő speciális kristály az áram hatására rezegni kezd. Az eljárás azért olyan hatékony az UH készülékkel, mert általa a vízben és a zsírban oldódó nagyobb molekulájú hatóanyagokat is be tudjuk juttatni a bőrbe. A szövetekre is kedvező hatással van: itt fontos megemlíteni a mikromasszázst és az izmok lazulását. Az ultrahang kezelés során növekszik a kollagén képződés és a bőr regenerációjának mértéke, gyorsul a mikrocirkuláció, javulnak a sejtek életfunkciói, valamint intenzívebbé válik a hatóanyagok felszívódása is. A felhasznált hatóanyagok: esszenciális olajok, botanikai kivonatok, nedvesítők, nedvességmegkötők, vitaminok, aktív hatóanyagok, sejtjelző peptidek.

– Szemöldök szedés

– Szempilla, szemöldök festés

– Facelift masszázs: Természetes Facelift az arc teljes izomzatának manuális átdolgozásán alapuló komplex anti age és arckorrekciós hatású eljárás. Speciális manuális terápia mellyel a csontokra letapadt izmokat mobilizáljuk, a speciális mozdulatok megemelik az arckontúrt, a kötőszövet erősödik, fokozódik a bőr hidratációja.

– Oxigénes kezelés: a készülék segítségével a bőr legmélyebb rétegeibe juttatjuk a speciális hatóanyagokat és a tiszta oxigént 0,4 bar nyomással. A nyomás hatására, a hatóanyagok és az oxigén egyenletesen oszlanak el a sejt közötti állományban. Az oxigén terápiás kezelés hatására a sejtek regenerálódnak, a bőrszerkezet újjáépül, a vonások finomodnak, hatása azonnal érvényesül. Ennek során kívülről negatív töltésű oxigént biztosítunk a szervezet részére. A terápia hármas hatása egyedülálló: Bőrfiatalító anti-aging hatás – több energia jut a bőrbe, a sejtekhez, jobb minőségű a sejtosztódás. Feszesebb lesz a kötőszövet, javul a bőr kollagén szintézise. Működésének lényege, hogy tiszta (portól és mechanikai szennyeződésektől, baktériumoktól és vírusoktól mentes) ionizált oxigén, levegő áramlik benne, amely áthatol a bőr felső rétegén, egészen a sejtekhez. Hatására fokozódik a sejtosztódás, pontosan úgy, mint fiatalabb korban, és a bőr visszanyeri tömörségét, rugalmasságát, feszességét, nedvességtartalmát. Az eredmény azonnal látható. Természetesen fontos a megfelelő hatóanyagok kiválasztása, hidrolátumok, gyógynövényes párlatok, nedvességmegkötő anyagok, aktív hatóanyagok kerülnek felhasználásra, személyre szabottan, probléma specifikusan.