Hialuron filler anti-age kezelés

Időtartam: 75 perc

Ára: 17.000 Ft

Kezelés menete:

-Letisztítás: 

Eltávolítjuk a sminket, szennyeződéseket, egy különleges hidegen sajtolt növényi olajokkal készült arcolajjal, utána egy Polihidroxisavas hámlasztó vízzel áttöröljük a bőrt, ezután hidrodermabráziós vizes vákuumos arctisztítást végzünk, mellyel mélyrétegű tisztítást tudunk elérni, a folyadék tejsavat tartalmaz, mely kíméletesen ugyanakkor hatékonyan távolítja el az elhalt szarusejteket, érzékeny bőrre is kiválóan alkalmas, mintegy megnyitva a bőrt a hatóanyagok előtt.


-Ezután Rádiófrekvenciás kezelést végzünk.


Rádiófrekvenciás kezelés: Az életkor előrehaladtával a kollagént, elasztint és más proteineket termelő fibroblast sejtek aktivitása fokozatosan csökken. Ennek hatására a bőr egyre inkább elveszíti feszességét és rugalmasságát, a finom vonalak ráncokká mélyülnek és a bőr lazává, megereszkedetté válik. A folyamatot szerencsére megállíthatjuk, sőt vissza is fordíthatjuk. Fejlett rádiófrekvenciás technológiával az energia egyenletes területen melegíti az irhát és a bőralját, miközben a bőrfelület hőmérséklete alig nő, melynek hatására a kollagén rostok spontán összehúzódnak, mely azonnali bőrfeszesítő hatást eredményez. Hosszabb távon a kollagénrostok törései mentén a sejtek (fibroblastok) aktivizálódnak, elindul kollagén és elasztin újratermelődés. Az arc fokozatosan visszanyeri rugalmasságát, a ráncok mélysége csökken, új, csodálatosan fiatalos ragyogást adva az arcnak. Természetes arcfiatalítás mellékhatások nélkül, a bőrfelszín védelme érdekében egy természetes hidegen sajtolt növényi olajokból készült, kovasav tartalmánál fogva kötőszövet erősítő illatos olajzselét használunk.-Következő lépésként felodjuk a hialuron film lapokat az aktivátor szérumban, ecsettel a bőrre felvisszük és ultrahanggal a bőr mélyebb rétegeibe juttatjuk.


Tartalmaz:

Hydrolyzed Collagen: Tengeri halból kivont kismolekulájú hidrolizált kollagén-Marine Collagen. Fehérjékben és poliszacharidokban (cukormolekulákban) gazdag hatóanyag. A kollagén jellemzője, hogy a bőr felszínén egy finom filmréteget hoz létre, főleg a poliszacharid tartalmának köszönhetően. Ez a filmréteg akadályozza meg a bőr vízvesztését, dehidratációját. A kollagén vízmegkötő és tartó képessége optimális, ezáltal a bőr hidratációját, teltségét is biztosítja.


Hialuronsav: Biotechnológiai úton glükózból, szójapeptonból és élesztőből állítják elő. A hialuronsav a kötőszövet fontos alkotóeleme. Magas vízmegkötő és megtartó képessége növeli a kötőszövet hidratáltságát. Alkalmazásával a bőr kisimult, hosszú ideig hidratált és tónusos lesz. Intenzív feszesítő hatást érhetünk el a fáradt, petyhüdt, vízhiányos bőr ápolásában. A szuper alacsony molekulatömegű hialuronsav (8-15 kDA) penetrációja (áthatolása) a bőrön keresztül sokkal hatékonyabb, mint a kis, közép és nagy molekulatömegű változatoké. A nagy molekulatömegű hialuronsav (800-1200 kDA) hosszabb távon tárolja a vizet, csökkenti a transzepidermális (a bőr hámrétegén távozó) vízveszteség mértékét. Ultrahanggal hatóanyagokat juttatunk a bőr mélyebb rétegeibe az ultrahang a hallható hang felső határa fölött lévő rezgések gyűjtőneve, mindemellett egy indirekt kozmetikai készülék, amely a kezeléshez az elektromos energiát más energiaformává alakítja át (hanghatással működővé). A kozmetikában ezeket a hangokat úgy hozzák létre, hogy a kezelőfejben lévő speciális kristály az áram hatására rezegni kezd. Az eljárás azért olyan hatékony az UH készülékkel, mert általa a vízben és a zsírban oldódó nagyobb molekulájú hatóanyagokat is be tudjuk juttatni a bőrbe. A szövetekre is kedvező hatással van: itt fontos megemlíteni a mikromasszázst és az izmok lazulását. Az ultrahang kezelés során növekszik a kollagén képződés és a bőr regenerációjának mértéke, gyorsul a mikrocirkuláció, javulnak a sejtek életfunkciói, valamint intenzívebbé válik a hatóanyagok felszívódása is. 


A felhasznált hatóanyagok: esszenciális olajok, botanikai kivonatok, nedvesítők, nedvességmegkötők, vitaminok, aktív hatóanyagok, sejtjelző peptidek


– Szemöldök szedés

– Szempilla, szemöldök festés

-Facelift masszázs: Természetes Facelift az arc teljes izomzatának manuális átdolgozásán alapuló komplex anti-age és arckorrekciós hatású eljárás. Speciális manuális terápia mellyel a csontokra letapadt izmokat mobilizáljuk, a speciális mozdulatok megemelik az arckontúrt, a kötőszövet erősödik, fokozódik a bőr hidratációja.

-Alginát anti-age arcmaszk 15 perc hatóidővel.